שלח הודעה




שפי – 'shefis

שלח הודעה




מידע אודות המתחם
קצת על האטרקציה
גלריית תמונות
מפה
  • קצת על האטרקציה
  • כמה מילים על מתחם הקונספט שלנו....

    שפי – מארח בצפון הארץ  במקום עם נוף מדהים לים התיכון, מרכז מבקרים המשלב, פאב מסעדה, מבשלת בירה מזקקת אלכוהול ויין מהכרם המשפחתי.

    שיגרת היום של כולם מאוד עמוסה ותובענית, לכן חשוב להקדיש מדי פעם זמן לעצמנו למשפחה לחברים, ליצור קשרי ידידות וחברות חדשים. המקום שלי מזמין ומיועד בדיוק לכך, אווירה, אוכל מעולה, בירה יין ואלכוהול תוצרת עצמית, ואנשים מקסימים מכל העולם.

      מסעדה: המוטיב המוביל שלי הוא איכות וטריות, תוך שימוש בחומרי הגלם שיש לנו בגליל והקפדה על תהליך בישול כפרי אותנטי, הכל נעשה במקום, בצורה הכי טבעית ומוגש עם הרבה אהבה.

     

            בירה – מבשלה – מקצועיות – ייחודיות, לפני כעשר שנים התאהבתי בנושא ונסעתי לניוקאסל באנגליה ללמוד את המקצוע – רכשתי מיקרו מבשלה מקצועית, עיצבתי מתכונים מיוחדים ואני תמיד דואג לחדש ולהפתיע.    

    יין – כרם – יקב: החלום לטעת כרם הוא בן למעלה מ 30 שנה, הגשמתי אותו בהצלחה אדירה ובציר 2019 הניב תוצאות מדהימות, בקרוב הבקבוקים יוצעו למכירה פרטית במחיר של למעלה מ 200 ₪ לבקבוק קברנה סוביניון, יש אפשרות בעונה לסיור בכרם ובציר עצמי של ענבי מאכל.

        מזקקה: חלק מהיין שאני מכין מיועד לזיקוק, ממנו אני מכין גרפה וערק ובקרוב גם ג'ין, את רזי הזיקוק למדתי גם מבית אבא שלמד מסבא וגם בהשתלמות באנגליה, השילוב בין השניים מנצח!        

     

    מיקום – נוף – פרטיות – יופי :המיקום שלנו הוא פשוט מרהיב ביופיו, תצפית מגבעות הגליל על עמק נחל כזיב הנושק לים התיכון כשברקע רכס ראש הנקרה, פשוט עוצר נשימה ומאופיין בגוונים המשתנים לפי שעות היום. מאוד פסטורלי – מזכיר מקומות ביוון, איטליה ודרום צרפת.   אווירה – זה משהו שבאמת קשה לי להסביר, צריך לחוש את זה, מסקרנת, שלווה, חיבור לעצמך ולחברים, מצב רוח טוב, התנתקות מהשגרה, יכולת להיפתח ולשתף ובעיקר לקבל אהבה. השילוב של אורחים מהארץ ומחו"ל המבקרים בצפון או שוהים במלונות וצימרים באזור עם הלקוחות הקבועים המקומיים יוצר אווירה בינלאומית מאוד מעניינת. תרבות בילוי – כל המרכיבים ביחד תומכים בדבר הכי חשוב וזה האורחים שלי !!! החיבור שיש כאן ספונטנית בין האורחים באותה נקודת זמן, יוצרת תרבות בילוי מיוחדת.  

    מה הסוד שלי? אני חושב שהאומץ שלי לחיות את החלום ולאפשר לאורחים להיות חלק מזה כחברים. צריך להבין שאנשים נוסעים במיוחד בכדי להגיע לכאן, זה לא "על הדרך" לאנשהוא, ואז מחכה להם חוויה אמיתית וכנה שנוגעת בחוש הראיה והשמיעה, הריח והטעם המגע ואי אפשר בלי החוש השישי...הלב הרבה אהבה ונתינה...זה הדדי ופשוט מקסים לראות את זה קורה.

    בעולם הסופר דיגיטאלי שלנו, אני גאה בכך שהמקום שלי נוגע באנשים באמת.

     

    המסעדה והפאב: שעות פתיחה: א'-ה'- 18:00-24:00 יום שישי: 11:00-18:00 קבלת שבת.  ארוחת בוקר, ארוחת צהריים, ארוחת ערב  ממיטב מטעמי השף לקבוצות בהזמנה מראש!

     

    אטרקציות ואקסטרות: (מומלץ לשלב עם ארוחה)

    קבלת פנים   שתייה קלה ולימונדה טבעית עם סידור מרהיב של פירות העונה.

    הרצאה של שפי – הגשמת החלום לחיות את החזון בגליל מבשלת הבירה, כרם היין, והמקום של שפי, לצד טעימות בירה יין גרפה ערק ומבחר טאפסים.

    סדנת בישול בירה  (מינימום 8 משתתפים, מקסימום 20) הרצאה והסבר על בישול בירה ביתית, בישול משותף של בירה משלב גריסת השעורה ועד התסיסה. 

    אורך הסדנה כשעתיים וכולל טעימות של סוגי בירה שונים. אפשרות בסיום הסדנה שכל משתתף יקבל מארז עם 6 בקבוקים בתוספת מחיר.  סדנת זיקוק אלכוהול  (מינימום 8 משתתפים, מקסימום 20)

    הרצאה והסבר על זיקוק אלכוהול והכנת ערק, זיקוק משותף של ערק .אורך הסדנה כארבע שעות 

    סיור בכרם של שפי סיור מודרך בכרם הסמוך לישוב, נלמד על ההבדל בין גפן יין וענבי מאכל, נשב תחת סוכות הגפן ונטעם מיץ תירוש טבעי. ניתן לבצע קטיף  עצמי בעונה גם של עלי גפן למאכל.

     

  • חוות דעת גולשים
  • גלריית תמונות
  • מפה
נעים להכיר

נעים להכיר

שפי
צור קשר
פרטים על המארחים
מילדותו שפי יינק ונשם את רזיי המקצוע, עם מתכונים שעוברים בדורות, שיטות, וטעמים שונים שמלווים אותו במהלך חיו. שפי חלם במשך שנים ארוכות ללמוד ולפתח את התחביב העמוק ולבסוף הגשים אותו- והתוצאה לפניכם.
הכי כדאי